Dobrodošli

 

VABLJENI V GOSTILNO IN PICERIJO CORNER, NA ŠE VEČJO PONUDBO HRANE!

Restavracija, picerija in bar Corner obratuje v popolnoma novem gostinskem objektu. Naši gostje nas lahko najdejo v južnem delu Kranja v Športnem parku Zarica, Savska loka 24.

V restavraciji Corner Vas čakajo vsak dan novi raznoliki meniji malic, jedi po naročilu, bogata izbira solat, sladice in raznovrstne pizze, hitra in prijazna postrežba. Restavracija Corner ima moderno opremljeno notranjost, ki ustvarja prijetno vzdušje in obsega široko ponudbo hrane, namenjene vsem, ki se želijo v naglici dneva za trenutek ustaviti ter v prijetnem ambientu pojesti slasten in zdrav obrok. Lahko pa vam ga pripeljemo tudi na dom!

V restavraciji Corner vam ponujamo možnost rezervacije za manjše ali večje skupine do 80 ljudi, za praznovanje rojstnega dne, krsta, obhajila, birme, poroke, obletnic in drugih jubilejev. Prostor je primeren tudi za organizacijo poslovnih srečanj in zabav.

Naše veliko parkirišče je primerno tudi za avtobuse in zato prikladno za večje skupine gostov.

Pri nas se bodo dobro počutili vaši otroci, saj se bodo lahko poigrali na velikem, odlično zavarovanem otroškem igrišču z najsodobnejšimi igrali na umetni travi.

Vljudno vabljeni torej na malico, kosilo, večerjo ali pa na kozarček ali skodelico v našem dnevnem baru.